Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Jessica Alves tiukassa korsetissa ja kukkamekossa Brasiliassa: “Tuntuu hyvältä puhua portugalia”

Jessica Alves tiukassa korsetissa ja kukkamekossa Brasiliassa: "Tuntuu hyvältä puhua portugalia"
Instagram / Jessica Alves

Jessica Alves tunnetaan sosiaalisen median tähtenä ja seurapiirihahmona. Aikaisemmin Ihmis-Keninä tunnettu Jessica korjautti sukupuolensa jokin aika sitten ja on sittemmin ottanut muun muassa peppu- ja rintaimplantit. Jessica on laihduttanut paljon ja nauttii nyt naisena elämisestä täysin rinnoin. Hiljattain hän on viettänyt aikaa kotimaassaan Brasiliassa.

Jessica on kotoisin varakkaasta brasilialaisperheestä, mikä mahdollistaa sen, että hän voi matkustella vapaasti ja nauttia seurapiirielämästä. Meidän onneksemme hän on aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja päivittää jatkuvasti Instagramiin kuvia milloin mistäkin päin maailmaa.

Viimeiset 21 vuotta Jessica on asunut Iso-Britanniassa. Nyt hän on kuitenkin ollut jonkin aikaa Brasiliassa ja on innoissaan siitä, että hän on päässyt puhumaan omaa äidinkieltään.

“Kuukausi takaisin rakkaassa Brasiliassa. Olen niin onnellinen täällä omieni parissa. Tuntuu hyvältä puhua portugalin kieltä 21 Iso-Britanniassa vietetyn vuoden jälkeen. Kiitos kaikille rakkaudesta ja kunnioituksesta,” Alves kirjoittaa Instagramiin vapaasti suomennettuna.

Upeassa kukkamekossa ja korsetissa hehkuva Jessica nauttii selvästi Brasilian matkastaan.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset