Pidetään yhteyttä
Pussit iso

Julkkikset

Jen Selter teki trailerin takapuolestaan: upea video rannalla auringonlaskun aikaan

Jen Selter teki trailerin takapuolestaan: upea video rannalla auringonlaskun aikaan
Instagram / Jen Selter

Jen Selter on New Yorkissa asuva fitnesstähti, joka on tullut tunnetuksi etenkin sosiaalisessa mediassa timmin peppunsa ansiosta. Jen julkaisee tasaisessa tahdissa itsestään videoita Instagramissa ja puhuu terveellisten elämäntapojen puolesta.

Jenillä on Instagramissa jo 12 miljoonaa seuraajaa, eikä se ole ihme, sillä Jenin näyttävä kroppa vetää puoleensa seuraajia vasemmalta ja oikealta. Jen kertoi taannoin, että ansaitsee noin 45 000 euroa yhdestä nettikuvastaan. Jen on siis melko kovasti palkattu kuntoilija.

Jen julkaisi hiljattain Instagramissaan lyhyen videon, jossa hän keimailee bikineissä rannalla. Aurinko laskee taustalla ja kyseessä on visuaalisesti todella vaikuttava video. Tämä kaikki jää kuitenkin toiselle sijalle Jenin timmiä peppua katsellessa.

Hän kirjoittaa kuvatekstissä humoristisesti toivovansa, että jokaisella olisi 30 sekunnin traileri itsestään, jotta hän tietäisi, mitä odottaa. Monet ovat olleet kommenttikentässä samaa mieltä Jenin kanssa. Video on ansainnut huiman määrän näyttökertoja ja valtavan määrän tykkäyksiä lyhyessä ajassa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos

Copyright © 2022 Uutisankka.com