Pidetään yhteyttä
Pussit iso

Julkkikset

Jasmin Voutilainen jyrähti sosiaalisessa mediassa: kovasanainen julkaisu sai huomiota

Jasmin Voutilainen jyrähti sosiaalisessa mediassa: kovasanainen julkaisu sai huomiota
Instagram / Jasmin Voutilainen

Näyttelijä Jasmin Voutilainen julkaisi hiljattain kuvan itsestään rennossa kotiasussa Instagramissa. Kuvajulkaisun kylkeen hän kirjoitti napakan tekstin siitä, kuinka häneltä on kysytty mahdollisesta raskaudesta.

”Kiitos kaikille aivan valtavan ihanista kysymyksistä ja huolenpidosta siitä, että olenko raskaana. Joskus kannattaa miettiä, ennen kuin sanoo. Sit vielä tosiaan ihmettelette, miks jengi muokkaa niiden vartaloita kuviin. Haukkukaa miten lystäätte, jos se oloanne helpottaa,” hän sanoo kipakasti.

”Mutta älkää KOSKAAN kysykö mitään noin henkilökohtaista ja loukkaavaa keneltäkään. Et voi tietää toisen taustoja (esimerkiksi keskenmeno, abortti, lapsettomuus jne jne). Vaikea olla fine oman kropan muutosten kanssa, kun jokainen vihjailee mun olevan vähintään kolmosille raskaana. Oikeesti, nyt järki käteen ja pää pois sieltä omasta perseestä. Oon ihan täynnä tätä arvostelua. Silti täs oon vaan mä, jos se ei miellytä, niin swaippaa jollekin muulle sivulle,” Jasmin jyrähtää.

Kommentoijien joukossa oli muun muassa kollegoita.

”Just näin!! Haukkuminen ja arvostelu kertoo aina arvostelijasta enemmän, oot upea,” Inna Tähkänen kirjoittaa.

”Siis apua, mutta tiedän sun niin olevan noiden kommenttien yläpuolella. Jengi vois todellakin miettiä mitä suustaan päästää/kirjottaa,” Monika Lindeman niputtaa

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos

Copyright © 2022 Uutisankka.com