Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

Janni Hussi nostalgisena: hänen 2000-luvun alkupuolen tyylinsä ihastuttaa

Janni Hussi nostalgisena: hänen 2000-luvun alkupuolen tyylinsä ihastuttaa
Instagram / Janni Hussi

Juontaja Janni Hussi julkaisi Instagramissa nostalgisen kuvan noin 2000-luvun alkupuolelta.

Kuvassa hän poseeraa ystävänsä kanssa, joka meni hiljattain naimisiin. Kuvatekstissä Janni kertoo tunteneensa ystävänsä koko pienen ikänsä ja lisää olevansa ylpeä tuoreesta rouvasta.

Kuvaparin ensimmäisessä kuvassa Janni poseeraa 2000-luvun alkupuolelle ominaisessa tyylissä ilmeisesti bilemeiningeissä. Toisessa kuvassa hän poseeraa hymyilevänä tuoreen rouvan kanssa.

”Kuvassa näette alkuperäisen The Sweet Beat (ent. The Sweat Beat) yhtyeen orkkisjäsenet. Muistamme heidät mm. hiteistä Kuhmossa on aina säpinää ja Best Before,” hän aloittaa.

”Tää rakas sidukkamuidu on kulkenut mun elämässä jo ekasta luokasta saakka. Ollaan saatu kasvaa yhdessä ja kokea lapsuuden metsäseikkailut, teini-iän kipuilut, varhaisaikuisuuden siiderisekoilut ja kypsyminen kolmekymppisiksi (mitä se ikinä meidän kohdalla tarkoittaakaan). Nyt hänestä tuli eilen rouva.”

”Maailman ylpeimpänä katsoin eilen kaunista morsianta, jonka kanssa ollaan kerätty Pokemonkortteja ja säästetty rahaa lähikipsan tikkunekkuihin. Miten jalat maassa, juurrutettu ja rauhallinen voikaan ihminen olla. Ja voihan se, silloin kun se oikea on löytynyt vierelle.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos