Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Janni Hussi jakoi ahaa-elämyksensä: ”Hölmöin tapa käyttää omaa aikaa…”

Janni Hussi jakoi ahaa-elämyksensä: "Hölmöin tapa käyttää omaa aikaa..."
Instagram / @jannihussi

Medipersoona ja kartturi Janni Hussi päivittää ajoittain kuulumisiaan sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa hän kertoi kokeneensa varsinaisen ahaa-elämyksen.

Janni kertoo somessa, että hänellä on paha tapa antaa merkityksettömien ihmisten tunteiden ja mielipiteiden osua liian lähelle. Nyt hän on kuitenkin ymmärtänyt, ettei se kannata.

”Ajatus mikä jotenkin kirkaistui tänään, oli se, että hölmöin tapa käyttää omaa aikaa, on yrittää saada nämä merkityksettömät ihmiset pitämään itsestä. Että miksi mä käyttäisin aikaani siihen, että yrittäisin saada ihmisen ymmärtämään mua tai pitämään minusta, jos hän haluaa tahallaan ymmärtää minut väärin ja kääntää kaiken tekemiseni ja sanomiseni ylösalaisin. Jos kerron pitäväni koirista, niin olen vääränlainen eläintenystävä, koska en puhu kissoista. Kaikki aseellistetaan ja käännetään puhujaa vastaan,” Janni sanoo.

”Näissä tilanteissa oon monesti löytänyt itseni yrittämästä perustella itseäni, ”että kyllä mä tykkään myös kissoista. Ja kilpikonnista ja undulaateistakin. Ja ihan tosi monesta muustakin!”. Nääkin kuitenkin menee merkityksettömän ihmisen korvissa toisesta sisään ja toisesta ulos, koska en muistanut mainita aaseja ja armadilloja.”

Hän miettii, ettei ole järkevää käyttää aikaa ihmiseen, joka on jo päättänyt boksittaa Jannin huonolle puolelle.

”Eli vastaisuudessa sen ajan, kun mietit, että mitenkä sitä selittäisi itseään väärinymmärtäjälle ja saisi hänet pitämään itsestä, niin kaverin vinkki (ensimmäinen on ilmanen): älä. Mission impossible.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos