Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

IS: OnlyFansin Crista Jaatinen kertoo kauneusoperaatiosta: ”Implantit olivat kuin kivi sukassa”

IS: OnlyFansin Crista Jaatinen kertoo kauneusoperaatiosta: "Implantit olivat kuin kivi sukassa"
Instagram / @cristaofficial

OnlyFansin sisällöntuottaja, 23-vuotias Crista Jaatinen, on kertonut Iltasanomille painajaismaisesta kauneusoperaatio-helvetistään. Hän käytti peppuoperaatioihinsa noin 38 000 euroa, mutta prosessi jätti hänen peppuunsa niin pahat jäljet, että päätyi poistamaan implantit.

Jaatiselle tehtiin aikaisemmin Brazilian butt lift-operaatio, jossa kehon omaa rasvaa siirrettiin takalistoon.

”Koko selkä on avattu ja täynnä tikkejä. Olo on kuin olisin jäänyt rekan alle, mutta olen tosi ylpeä, että uskalsin ryhtyä tähän,” Jaatinen sanoo Ilta-Sanomille.

”1,7 kiloa poistettiin kudosta, rasvaa ja venynyttä ihoa. Se kertonee jo jotain siitä, miten venynyt ihoni oli BBL:n takia.”

Jaatiselle tehtiin viiden tunnin leikkaus, jossa häneltä poistettiin ylimääräinen rasva sekä implantit pepusta.

”En ole aiemmin puhunut implanteista julkisesti. Minulle laitettiin uudet pakaraimplantit muutama vuosi sitten korjausleikkauksessa, sillä pelkkä rasvansiirto ei olisi tuonut toivomaani lopputulosta. Olin nuori, ja silloin minulle tärkeintä oli saada pyöreä peppu kaikkien leikkausten ja vaurioiden jälkeen,” hän sanoo.

Jaatinen joutui 17-vuotiaana leikkauskierteeseen. Ensimmäisen leikkauksen jälkeen peppua paranneltiin kerran jos toisenkin ja hän kävi jopa lähellä kuolemaa. Kivut olivat tuskaiset ja Jaatinen luuli, että kärsisi niistä loppuelämänsä.

Hän oli aluksi tyytyväinen leikkauksen tulokseen, mutta myöhemmin totuus paljastui.

”Pakarat näyttivät hyvältä ensimmäisen vuoden ajan BBL-leikkauksen jälkeen. Sitten peppu alkoi roikkua ja rasva katosi epätasapainoisesti pakaroista. Lopputulos oli muhkurainen.”

Somea tehdessään hän joutui toden teolla miettimään kuvakulmia.

”Some ei todellakaan vastaa todellisuutta, vaan pakarat olivat aivan järkyttävän näköiset. Jouduin peittelemään niitä tosi paljon. Kun seisoin suoraan, niin implantit olivat kuin kivi sukassa. Se oli vaan sellainen roikkuva pussukka,” hän sanoo.

”Minulla on ollut kipuja, kuumetta, päänsärkyä, väsymystä ja pahoinvointia. En ole voinut juosta neljään vuoteen ja olen joutunut käyttämään tukihousuja. Halusin pois leikkauskierteestä ja elää normaalia elämää ilman kipuja.”

Poistoleikkaus kustansi 8000 euroa.

”Leikkauksessa selvisi, että implantit olivat puhjenneet. Se on todella harvinaista ja nyt tutkitaan, että miten se on mahdollista. Puhjenneet implantit voivat olla syy kipuihini ja kuumeiluun.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos