Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Ilona Siekkinen laski lapsensa haudan lepoon: kyyneleitä nostattava kirjoitus

Ilona Siekkinen laski lapsensa haudan lepoon: kyyneleitä nostattava kirjoitus
Instagram / @siekkinenilona

Hyvinvointivalmentaja Ilona Siekkinen kertoi hiljattain somessa esikoisensa menehtyneen.

Ilonan lapsen sydän oli pysähtynyt jo kohdussa. Nyt Iisakki-nimen saanut lapsi on laskettu haudan lepoon ja Ilona julkaisi somessa kyyneleitä nostattavan kirjoituksen.

”Kiitos, että kävit luonamme opettamassa miten syvästi voikaan rakastaa. Kiitos, että kävit näyttämässä meille suuntaa. Kiitos siitä ilosta ja onnesta mitä annoit meille tämän vuoden ajan. Me emme ole ikinä olleet niin onnellisia mitä sinua odottaessamme. Sinä toit meille iloa, valoa ja paljon rakkautta elämään,” Ilona kirjoittaa somessa.

”Ja siksi sinun nimeksi tulikin Iisakki. Se on suomalainen muoto heprealaisesta nimestä Jitzhak (חָק), joka merkitsee ”hän nauraa”. Sinä olit meidän ilo. Ja tulet aina olemaan,” hän jatkaa.

”Nyt oli kuitenkin aika päästää sinusta irti ja laskea sinut haudan lepoon, ikuiseen sievään uneen. Sinä et ole enää täällä, mutta kuljet nyt meidän kaikkien sydämissä.”

”Hautajaispäivä oli sydäntä repivän surullinen, mutta samalla niin kaunis. Haluttiin muistaa sinua mahdollisimman arvokkaasti ja kunnioittavasti,” hän lisää.

Ilona sanoo somessa, että ikävä on kova.

”Mutta me nähdään vielä rakas. Siihen asti olet meidän kaunis suojelusenkeli ja annat meille voimaa jaksaa eteenpäin. Päivä kerrallaan.”

Katso Ilonan päivitys täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos