Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

IL: Gettomasan kohuhaastiksen tehnyt toimittaja paljastaa, mitä haastattelun taustalla tapahtui

IL: Gettomasan kohuhaastiksen tehnyt toimittaja paljastaa, mitä haastattelun taustalla tapahtui
Instagram / @kapteeniupponalle

Toimittaja Jemo Kettunen teki hiljattain räppäri Gettomasan haastattelun Keskisuomalaiseen. Haastis ei kuitenkaan mennyt ihan suunnitelmien mukaan ja nyt netti on jakautunut kahtia: oliko Gettomasan kielenkäyttö epäsopivaa, vai olisiko toimitus voinut valmistautua haastatteluun paremmin?

Iltalehti on nyt haastatellut jutun tehnyttä toimittajaa, joka paljasti, mitä jutun taustalla tapahtui.

”On ollut hauska seurata, miten netti on jakautunut kahtia. Arvelin etukäteen jutun julkaistuani, että kyllä jengi sitä varmaan lukee. Sitä en osannut odottaa, että päätoimittajaa haastatellaan siitä, millaisen jutun olen tehnyt,” Kettunen kertoo Iltalehdelle.

Kettunen sanoi ihmetelleensä artistin vastauksia.

”Kyllähän tilanne oli hankala. Ihan ensimmäisenä meinaa tulla sellainen olo, että minua kohti hyökätään. Sitä miettii, että miksi tällaista tekstiä tulee,” Kettunen kommentoi.

”Hyvin nopeasti pääsin kuitenkin siihen moodiin, että tämä on tällainen tapaus. Ajattelin, että yritetään saada tästä haastattelu aikaan, niin totta kai yritin hoitaa sen loppuun asti.”

Vaikka Gettomasa vastaili tylysti, Kettunen kehui silti hänen ulosantiaan.

”Hän puhuu todella hyvin. Hän on kuitenkin freestyle rapin Suomen mestari. Yritin saada haastatteluun sisältöä, jota lähdin hakemaan. Omalla tavallaan hän myös toimitti sitä,” Kettunen sanoi.

Haastattelun poikkeuksellinen asetelma oli lopputulosta keskustelusta esimiehen kanssa.

”Mietin, että pitäisikö tästä kirjoittaa juttumaisempi vai julkaista tällaisenaan. Lopussa Gettomasa mainitsi, että ei tehdä juttua ollenkaan. Toimituksen ulkopuolella ei kuitenkaan ole valtaa siihen julkaistaanko juttua vai ei.”

”Lähetin litteroinnin esihenkilölleni. Hänkin oli sitä mieltä, että kannattaa julkaista tällaisenaan, mitä sitä turhaan muokkaamaan. Otin haastattelusta pientä ähkimistä ja muuta pois, mutta keskustelu meni 98-99-prosenttisesti juuri noin kuin kirjoitin,” Kettunen kertoo.

”Tiesin sen verran etukäteen, että hän voi olla joskus vaikea haastateltava. Ajattelin kuitenkin, että hänestä voisi jotain saada irti. Lopputulos on nyt koko Suomen nähtävillä.”

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos