Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Huippumalli yläosattomissa: nautti ylellisyydestä vain viinilasi kädessään

Huippumalli yläosattomissa: nautti ylellisyydestä vain viinilasi kädessään
Instagram / Winnie Harlow

Huippumalli Winnie Harlow tuli monille tutuksi muun muassa supersuositusta Huippumalli haussa -ohjelmasta joitakin vuosia sitten, jonka jälkeen hänen uransa lähti nousukiitoon. Vitiligon omaava Winnie on käyttänyt erikoista ulkonäköään hyväkseen mahtavalla tavalla ja hän on noussut mallin urallaan upeasti kärkinimien joukkoon. Nykyään Winniellä on Instagramissa jo 9 miljoonaa seuraajaa ja hän julkaisee usein kuvia Gramissaan ilahduttaakseen fanejaan.

Viimeisimmässä julkaisemassaan kuvasarjassa Winnie poseeraa yläosattomissa. Hänen kaulaansa ja ranteitaan koristavat upeat kultaiset korut ja kädessään hänellä on viinilasi. Kuvasarja on saanut huiman määrän tykkäyksiä ja kommentteja, eikä mikään ihme, sillä kuvasarja on vaikuttava. Kuvassa on kaiken kaikkiaan luksusmaista tunnelmaa. Malli poseeraa täydessä meikissä upeassa kylpyhuoneessa, jollaisen itse kukin ottaisi varmasti mielellään kotiinsa.

Winnie nähtiin myös jokin aika sitten New York Fashion Weekillä esittelemässä upeita suunnittelijoiden luomuksia. 26-vuotias Winnie on viime aikoina tehnyt yhteistyötä Puma-tuotemerkin kanssa.

Jos upotus ei näy, sen voi katso täältä.

Mainokset