Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Huippumalli esitteli olutta – rintamus varasti huomion ja suuren osan kuva-alasta

Huippumalli esitteli olutta - rintamus varasti huomion ja suuren osan kuva-alasta
Instagram / Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski on 29-vuotias huippumalli, joka on nähty esittelemässä monia huippuluokan designeja. Hän on myös aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja julkaisee tasaisin väliajoin uusia kuvia ja videoita seuraajiensa iloksi. Hänen tilillään on jo miljoonia seuraajia, jotka seuraavat huippumallin arkea ja tekemisiä mielellään.

Hän sai hiljattain esikoisensa, jonka nimeksi tuli Sylvester Apollo Bear. Hän on kuitenkin palannut jo takaisin työrintamalle ja seuraajat ovatkin muun muassa ihmetelleet sitä, kuinka nopeasti malli palautui synnytyksestä.

Nyt hän on julkaissut Instagramissa kuvasarjan, jonka ensimmäisessä kuvassa hän esittelee italialaista Peroni-olutta. Huomion kuvassa on kuitenkin varastanut mallin uhkea etumus, joten olut jää täysin taka-alalle.

Kuvasarjassa näemme mallin keikistelemässä bikineissä ja esitteleepä hän jopa peppunsakin. Lisäksi kuvasarjassa on esillä herkullisia ruokia, joita katsoessa saattaa vesi tirahtaa kielelle.

Ratajkowski julkaisee kuvia upeasta kropastaan usein, joten klikkaamalla “seuraa” -nappia pysyt perässä huippumallin meiningeistä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset