Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Frendit-tähdellä aggressiivinen syöpä: salasi karmean totuuden!

Frendit -näyttelijällä aggressiivinen syöpä
AOP

Frendit -sarjasta tuttu yhdysvaltalainen näyttelijä James Michael Tyler (59) sairastaa aggressiivista syöpää. Tyler näytteli Frendeissä Guntheria, eli kahvilan työntekijää, ja hän esiintyi useissa jaksoissa jokaisella tuotantokaudella.

Daily Mail kertoo, että Tylerilla on aggressiivinen neljännen asteen eturauhassyöpä. Syöpä diagnosoitiin jo vuonna 2018, mutta myöhemmin se levisi näyttelijän selkärankaan. Nyt Tyler on menettänyt kävelykykynsä ja istuu jo pyörätuolissa.

”Minulla diagnosoitiin aggressiivinen syöpä, joka on levinnyt luihin ja selkärankaan. Olen elänyt tämän kanssa viimeiset kolme vuotta. Tämä on neljännen asteen syöpä, joten jossakin vaiheessa se vie minut todennäköisesti mennessään,” Tyler sanoi televisiokanava NBC:n Today -ohjelmassa jokin aika sitten.

Gunther nähtiin kuitenkin Friends Reunion -jaksossa etäyhteyden välityksellä – se oli Tylerin oma päätös, sillä hän ei halunnut masentaa muita kertomalla syövästään.

”Olen onnellinen, että sain olla mukana. Oli oma päätökseni, etten mennyt fyysisesti paikalle. En halunnut masentaa heitä kertomalla, että ainiin muuten. Guntherilla on syöpä,” Taylor kertoi.

Tällä hetkellä syöpää hoidetaan kemoterapian avulla. Tyler kertoo syövän paljastuneen rutiinitarkastuksessa vuonna 2018. Hoidot toimivat aluksi hyvin ja lääkärit olivat optimistisia. Noin vuoden kestäneen hoitojakson jälkeen syöpä alkoi kuitenkin levitä aggressiivisesti.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos