Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Erika Vikmanilta ikäviä uutisia: ”Tänä aamuna…”

Erika Vikmanilta ikäviä uutisia: "Tänä aamuna..."
Instagram / @erikavikman

Laulaja Erika Vikman on keikkaillut tiuhaan tahtiin tänä kesänä ja keikkabussi on vienyt Erikaa festareilta toisille.

Nyt hänellä on kuitenkin ollut seuraajille ikäviä uutisia. Hän joutui perumaan eilisen keikkansa Tornion Twin City Festivaleilla.

Erika kertoi asiasta Instagramissa mustavalkoisen kuvajulkaisun yhteydessä.

”Heippa! Tänä aamuna heräsin sen verran pahasti kipeänä, että emme pysty tekemään keikkaa Tornion @twincityfestival tänä iltana. Olin kyllä loppuun asti optimisti, että keikka onnistuu, mutta nyt on vaan pakko parantaa itsensä,” Erika kirjoitti somessa eilen 22. heinäkuuta.

Seuraajat ja fanit ovat olleet ymmärtäväisiä ja toivottaneet Erikalle pikaista parantumista.

”Tärkeintä, että itse voit taas hyvin. Silloin saat taas nauttia täysillä esiintymisestä, ja jakaa iloa! Jokainen kyllä ymmärtää,” eräs sanoo.

”Tsemppiä Erika, vaikeita päätöksiä aina nämä mutta välttämättömiä,” toinen sanoo.

”Paranemisia. Kivuista huolimatta olit mahtava eilen,” Suvi Teräsniska kommentoi.

Erika kertoi pari päivää sitten Instagramissa, että kärsii tällä hetkellä kovista kivuista ja mainitsi sen vaikuttavan myös hänen esiintymisensä energiaan.

”Normaalisti en koe, että yleisön täytyisi tietää artistin terveydentilasta, mutta. Tilanne on se, että koko edellinen viikko on mennyt kovissa kivuissa. (Syy selvillä ja hoito kohdillaan.) Kivut (etenkin selkään kohdistuvat) rajoittavat rankkaa liikkumista ja välillä kevytkin kävely on tuskaa,” hän kertoi.

”Mä en halua perua viikonlopun keikkoja tämän takia, koska olen laulukuntoinen (jos kiputilanne ei muutu radikaalisti). Teen tänään ja huomenna parhaani ja esiinnyn sillä fyysisellä kapasiteetillä mikä siinä hetkessä on,” Erika sanoi.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos