Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Erika Helinin paljastava somesisältö on mennyt ihon alle: avautuu nyt tyhjentävästi

Erika Helinin paljastava somesisältö on mennyt ihon alle: avautuu nyt tyhjentävästi
Instagram / @erika.helin

Erika Helin kertoi 18.12. somessa, että hän sai bannit Ravintola Teatterista Helsingissä siksi, että hänen yläosansa oli liian paljastava. Erika puhui asiasta avoimesti Instagramissa ja napautteli ravintolalle takaisin. Nyt on sovittu, että Erika saa palata Teatteriin uudelleen, jos hän noudattaa pukukoodia.

Nyt Erika on kertonut, kuinka hänen pukeutumisensa ja paljastava somesisältönsä on aiheuttanut muissa ihmisissä ihmeellisiä reaktioita. Hän julkaisi Instagramissa kuvan yläosattomissa ja kirjoitti muihin kuvasarjan kuviin englanniksi, mikä hänen mielipiteensä on ihmisistä, jotka puuttuvat hänen pukeutumiseensa.

”Minua on uhkailtu väkivallalla ja jopa kuolemalla enemmän kuin tavallisesti (ja se on oikeasti tavallista). Miksi? Koska heidän mielestään näytän huoralta. Kyllä, maailmassa on oikeasti niin hulluja ihmisiä, että he triggeröityvät jonkun tuntemattoman somejulkaisuista niin vahvasti, että tällainen käytös on heidän mielestään oikeutettua,” Erika kirjoittaa.

”Monet käyttävät lapsiaan tekosyynä. Tiedoksi, olen estänyt profiilini lapsilta. Jos he seuraavat minua, voit katsoa peiliin. Sinä olet vanhempana vastuussa siitä, että opetat ja valvot heitä. Olet epäonnistunut, ja sitä ei voi korjata syyttämällä muita.”

”Toisaalta lapset ovat kuin peili. Jos asenteesi on myrkyllinen ja vihaat, järkytyt luonnollisista kehonosista ja häpäiset muiden ulkonäköä. Sen kautta välität mielenterveysongelmasi heille kuin tartunnan. Tee lapsillesi palvelus ja opeta heille avoimuutta ja positiivisuutta. Maailmassamme on tarpeeksi ongelmia, emme tarvitse vihaa.”

”Ehdottaisin, että jättäisit asian sillensä. Miksi se vaivaa sinua? Ja mitä ongelmaa on huorissa? Miltä he edes näyttävät? Näihin kysymyksiin ei voi oikeasti vastata lyhyesti tai yksinkertaisesti. On aika kyseenalaistaa asenteet jotka ovat juurtuneet syvästi kulttuureihimme”

”Meidän pitäisi keskittyä vähemmän siihen, mitä muut tekevät, miten muut pukeutuvat tai miten muut ansaitsevat elantonsa. Jos meillä ei olisi huoria, sinun aviomiehesi ei ikinä saisi seksiä. Ole kiitollinen. Huumorintaju ei ikinä ole kuulunut vahvuuksiini,” hän päättää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos