Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Erika Helin vastasi napakasti Maria Veitolan ulkonäöllä vitsailuun

Erika Helin vastasi napakasti Maria Veitolan ulkonäöllä vitsailuun
Instagram / @erika.helin

Juontaja Maria Veitola julkaisi hiljattain Instagramissa kuvajulkaisun, jossa hän hassuttelee Kardashianien klaanin kustannuksella.

Kuvissa hän otti hupaisat omakuvaversiot Kardashianien siskojen tyylikkäistä kuvista. Kuvajulkaisun tarkoitus on Marian mukaan lievittää ulkonäköpaineita ja hän muistuttaa, että Kardashianit ovat luoneet uransa ulkonäöllään eivätkä kuvat ole täysin aitoja, vaan niitä on photoshopattu.

”Vaikka sinä osaisit tunnistaa photoshoppauksen ja kauneusleikkaukset, ei se tarkoita, että muut ihmiset osaisivat tehdä niin,” Maria kirjoittaa somessa.

”Maailman ehkäpä vaikutusvaltaisinta, ökyrikasta perhettä, joka on onnistunut kääntämään ulkopaineet miljardiluokan bisneksiksi, on pystyttävä kritisoimaan. Heidän kustannuksella voi varmasti myös hiukan hupailla,” Maria sanoi julkaisussa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Maria Veitola (@mariaveitola) jakama julkaisu

Nyt OF-kanavastaankin tuttu Erika Helin on vastannut napakasti Marian julkaisuun omassa Instagramissaan.

”Minun tärkeimmät pointit liittyen ulkonäköpaine-keskusteluun, jonka @mariaveitola eilen somessaan avasi: annetaan kehorauha myös kehoaan muokanneille; tarkastellaan ilmiöitä, ei yksilöitä; henkilökohtaisuudet pois – kaikenlaisilla keskustelijoilla on oikeus mielipiteeseen,” hän sanoo.

Erika sanoo, että ulkonäöstään huolehtivat ja kauneusihanteisiin istuvat naiset saavat usein osakseen vihaa.

”Olet huono ihminen jos ulkoinen kauneus on sulle liian tärkeää,” Erika sanoo.

”No sitten – olen kyllä monen mielestä tosi rumakin, ja lihava! Eli ei hätää siitä jaksetaan kyllä muistuttaa, jos et ole luonnostaan täysin kauneusihanteiden, ja jonkun random-Pirjon preferenssien mukainen. Tai varsinkin, jos toimenpiteellä korjasit asian mistä sulle on koko elämän ajan huomautettu, olet turhamainen. Huonompi ihminen siis edelleen,” Erika lisää.

Erika lisää, että julkisuudesta tutut henkilöt ovat usein rankan ruotimisen kohteena keskustelupalstoilla ja arvostelijat arvuuttelevat, onko henkilö käynyt kirurgisessa operaatiossa, onko kuvia muokattu ja niin edelleen.

”Miltä susta tuntuisi olla tällaisen kohteena – lisäisikö painetta sopia muottiin tai parannella totuutta?” Erika kysyy.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Erika Helin (@erika.helin) jakama julkaisu

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos