Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Erika Helin saa seuraajilta outoja viestejä: ”Mulle tulee tällaisista pyynnöistä…”

Erika Helin saa seuraajilta outoja viestejä: "Mulle tulee tällaisista pyynnöistä..."
Instagram / @erika.helin

Onlyfansista ja sosiaalisesta mediasta tuttu Erika Helin nähtiin tänä vuonna Rikkaat ja rahattomat-ohjelmassa rikkaan roolissa.

Erika kertoi Instagramissa hiljattain, että saa silloin tällöin seuraajiltaan ja muilta henkilöiltä somessa kummallisia viestejä.

”Vastaanotan tasaisena virtana hyvin erikoisia viestejä. Nyt viimeisimpänä mieleen on painunut tällainen erikoisuus, jossa henkilö pyytää lähettämään rahaa, vedoten pienten lastensa nälkään. Kuulemma juuri minun rahallinen apu takaisi sen, että hän saa lapsensa viikonlopuksi kylään. Samainen henkilö poseeraa kohtalaisen uudessa profiilikuvassaan noin 300€ T-paita päällään,” Erika kirjoittaa Instagramissa.

”Noh ehkä minun ei kannata vetää mutkia niin suoraksi muiden puolesta – kyllähän sitä voi omistaa vaikka ja mitä, ja sitten joutua myöhemmin taloudelliseen ahdinkoon. Mutta sellaisen päätelmän kuitenkin vedän, ettei minun kertaluonteinen lahjoitus tulisi koskaan korjaamaan tämän ihmisen talousongelmia,” Erika jatkaa.

Erika miettii, että ehkä kyseessä on huijaus.

”Mulle tulee tällaisista pyynnöistä kiusallinen ja outo olo. Ehkä tällaisissa voi olla myös joku huijaus taustalla kuka tietää,” hän miettii ja kysyy vielä seuraajilta, lähettäisivätkö he rahaa tuntemattomille.

Kommenttikentässä seuraajat ovat napakasti sanoneet, etteivät lähettäisi rahaa tuntemattomille.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos