Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Erika Helin puhui alkoholiongelmastaan: ”Tyhjensin tuhansien eurojen edestä shamppanjaa vessareissuilla lavuaariin”

Erika Helin puhui alkoholiongelmastaan: "Tyhjensin tuhansien eurojen edestä shamppanjaa vessareissuilla lavuaariin"
Instagram / @erikahelin

OnlyFans-tähti Erika Helin otti hiljattain somessa kantaa liialliseen alkoholinkäyttöön ja tarpeettomaan juomiseen. Hän kirjoitti avoimesti siitä, kuinka on itse vuoden aikana joutunut tilanteisiin, joissa alkoholin käyttöön on painostettu.

Erika kertoi, että keväällä hän kävi läpi eroa entisestä poikaystävästään ja kaveri kävi viikonloppuisin melkein kädestä pitäen raahaamassa hänet bilettämään, jotta hän saisi muuta ajateltavaa. Kuukaudet vierivät ja itkeminen loppui, mutta biletys jäi. Pian alkoholin käyttö alkoi lähteä lapasesta.

”Sain kivan kuuloisen työtarjouksen Sveitsistä. Työ sisälsi käytännössä hotellin edustustehtäviä – tarkoittaen samalla myös sitä, että asiakkaiden kanssa juodaan ja tarjotusta juomasta ei kieltäydytä. Tyhjensin tuhansien eurojen edestä shamppanjaa vessareissuilla lavuaariin,” hän kirjoittaa.

Pian hän huomasi, että juominen alkoi olla liikaa.

”Ulos lähteminen alkoi ahdistaa, kun kaikkeen liittyy aina se juominen. Usein myös juomattomuudesta huomauttelu tai juomiseen painostaminen. Sille jopa naureskellaan jos sanon etten juo, koska ”ainahan sä niin sanot ja kohta varmaan kuitenkin”. Ja helposti sitä tulee juotuakin tottumuksesta, tai jotta tilanteesta tulisi rennompi. Oon tajunnut, että silloinhan se juoma tulee otettua ahdistukseen, eikä hauskanpitoon, ja sillon kyseessä on ongelmallinen suhde alkoholiin.”

Hän lisää toivovansa, että ihmisten olisi helpompi kieltäytyä alkoholista ja nauttia alkoholista ilman övereitä.

”Ois siistiä ottaa kohtuudella ja lähteä kotiin ilman painostusta, että pitää jäädä.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos