Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Erika Helin närkästyi ja avautui somemallin elämästä: ”Kenelle tulee vielä yllätyksenä?”

Erika Helin närkästyi ja avautui somemallin elämästä: "Kenelle tulee vielä yllätyksenä?"
Instagram / @erika.helin

Somemalli ja OF-tähti Erika Helin on paraikaa reissun päällä. Hän julkaisi Instagramissa upeita kuvia ja kertoi mielenkiintoisesta kohtaamisestaan henkilön kanssa, joka yllättyi huomatessaan, että somemallit ovatkin ihan tavallisia ihmisiä.

”Kävin täällä reissun päällä ulkona yhden tyypin kanssa. Hän alkoi kertomaan mulle tarinaa tytöstä, joka on työkseen IG-malli ja vaikuttaja. Tarina kertoi, että tämä tyttö oli ollut töissä, kuvauksissa, aivan mielettömän upea, mutta myöhemmin ilman meikkiä ”häntä ei voinut edes tunnistaa ja näytti täysin tavalliselta”. Vau mikä shokkiuutinen! Voitte ehkä arvata, että poistuin seurasta melko nopeasti,” Erika kertoo.

Hän muistuttaa, että somemallit ja -vaikuttajat ovat työroolissa ja harvoin esittelevät omaa, luonnollista itseään.

”En tiedä kenelle tulee vielä yllätyksenä, että työssään mallit, vaikuttajat ja muut esiintyjät ovat työroolissa jolla on siis tarkoitus tehdä elanto, eivätkä siksi ehkä ensisijaisesti omia tavallisia itsejään.”

”Se, että malli pystyy työtänsä varten muuntautua ihan tavallisesta tyypistä todella näyttäväksi ja valovoimaiseksi kertonee hänen ammattitaidostaan. Jokainen joskus kuvissa ollut tai kuvia ottanut myös ymmärtänee, ettei näyttävät kuvatkaan synny ilman osaamista kameran molemmin puolin,” hän jatkaa.

Erika miettii, mikä ihmeen luonnonkauneusolettama ihmisillä on takaraivossaan. Hän vielä kysyy närkästyneenä, milloin itse on katsonut peiliin ja takaisin on tuijottanut kauneusihanteita luonnostaan vastaava naama.

”Joten ensi kerralla kun sun suusta meinaa päästä ”toihan on ihan tavallisen näköinen” niin mieti, että mihin ihmeeseen toista ihmistä vertaat ja minkä takia. Miksi jonkun ihmisen pitäisi olla sua varten jotenkin erikoinen? Eiks me kaikki olla lopulta hyvin tavallisia ja samanlaisia.”

”Ois varmaan pitänyt kysyä hänen arviota mun somesta vrt kun pyörin täällä hikisenä ja meikittä päivät pitkät ilman et valokuvaaja jatkuvasti seuraa,” Erika vielä sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Erika Helin (@erika.helin) jakama julkaisu

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos