Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Entinen Baywatch-tähti jyrähti kehokritisoijille: kaikki alkoi bikineistä

Donna D'Errico äänekkäänä somessa
Instagram / Donna D'Errico

Entinen Baywatch-tähti Donna D’Errico julkaisi Yhdysvaltain itsenäisyyspäivänä 4.7. videon, jossa hän poseerasi Yhdysvaltojen lipun värisissä bikineissä. Video kirvoitti epämiellyttäviä kommentteja, kun seuraajat kritioivat häntä valinnasta. Kommenteissa kyseltiin muun muassa, miten 54-vuotias nainen kehtaa pukea päälleen bikinit.

Donna vastasi kritiikkiin jyrähtämällä uudessa julkaisussa. Uudessa kuvassa hänellä on päällään pinkit bikinit ja hän kirjoittaa, että aikoo vastaisuudessakin pukea päälleen ihan mitä hän haluaa.

”Aika moni nainen valitti itsenäisyyspäivän videostani, jossa olin puna-valko-sini-bikineissä. Heidän mielestään olin ’klassisempi’ ja ’liian vanha pukemaan bikineitä’ ja suosikkini: ’Liian epätoivoinen’,” D’Errico kirjoittaa.

”Antakaa, kun kerron teille jotakin, joka saattaa yllättää teidät. Voin itse asiassa pukea ja tehdä kirjaimellisesti mitä ikinä haluan. Tähän kommenttiin viitaten, tässä teille uusi kuva minusta bikineissä kyykyssä kahvipöydän päällä,” D’Errico lisää lopuksi.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos