Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Eevi Teittinen paljastaa, kuinka paljon todellisuudessa somessa näyttää: Rosanna Kuljulta tyhjentävä kommentti

Eevi Teittinen paljastaa, kuinka paljon todellisuudessa somessa näyttää: Rosanna Kuljulta tyhjentävä kommentti
Instagram / @eeviteittinen

Somevaikuttaja Eevi Teittinen miettii Instagramissa, mitä sosiaalisessa mediassa saa jakaa. Kysymys, joka nousee niin monen vaikuttajan kuin tavisjulkaisijan mieleen.

Eevi kertoo aloittaneensa 10 vuotta sitten treenivinkeillä, mutta kertoo Instagramin muuttuneen myöhemmin henkilökohtaisemmaksi.

”Tästä olkoon nyt 10 vuotta aikaa. Vähitellen sosiaalisen median kehittyessä myös kirjoittaminen kehittyi ja kanavat muuttuivat. Ei kirjoitettu enää artikkeleita ja ammattilaisen vinkkejä lehtiin tai blogiin. Instagramista tuli pääkanavani ja samalla myös vieläkin henkilökohtaisempi. Tästä tuli se sama väylä blogin tilalle puhua avoimesti niistä asioista elämässä, joista koin olevani valmis puhumaan,” Eevi kirjoittaa.

”Asioista, joita avatessani tiesin kaksi asiaa: 1. Tämä auttaa jotain toista, 2. Tämä ärsyttää jotain toista, 3. Tällä on silti merkitystä.”

”On kuitenkin koko ajan vaikeampaa olla suora kuin suodattaa. Haluaisin usein sanoa paljon enemmän, mutta jätän sanomatta. En kuitenkaan jaa elämästäni loppupeleissä kuin pienen prosentin. Ajatuksistani vielä vähemmän. Tämän havaitseminen on merkittävää!”

Hyvinvointivaikuttaja Rosanna Kulju kommentoi Eevin julkaisuun tyhjentävään sävyyn.

”Aivan kuten olisin itse kirjoittanut tämän. Hienosti puettu sanoiksi,” Rosanna sanoo.

Koko julkaisun voi lukea alta.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos