Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Disney-kaunotar on karistanut pois perheystävällisen imagon: sihisevän kuumat kuvat Bella Thornesta saavat kuolan valumaan

Bella Thorne sihisevän kuumissa kuvissa
AOP

Disney-tähtenä tunnettu 23-vuotias Bella Thorne on jättänyt Disneyn perheystävällisen imagon kauas taakseen. Sama ilmiö tapahtuu monien muidenkin Disney -tähtien kohdalla, kun näyttelijät aikuistuvat ja haluavat siirtyä erilaisiin rooleihin ja ottaa itselleen uuden imagon. Myös Selena Gomez ja Miley Cyrus ovat käyneet läpi moisen muodonmuutoksen.

Superkuuma Bella on myös avannut hiljattain OnlyFans -tilin, jossa hän jakaa paljastavia kuvia itsestään kuukausimaksua vastaan. Mutta hän muistaa kyllä fanejaan myös maksuttomassa Instagramissa: hiljattain Bella julkaisi todella kuumia kuvia, joissa uhkea povi on näkyvissä ja räiskyvän punaiset kiharat liehuvat. Nämä kuvat oli otettu musiikkivideon kuvauksissa ja näistä kuvista on nuori Disney-kaunotar kaukana.

Kuvasarjassa näet Bellan keikistelemässä paljastavassa asussa. Yhdessä kuvasarjan kuvista naisella oli kädessään myös marijuanasätkä. Sarjaan kuuluu myös pari backstage -kuvaa. Bella Thorne on luomassa varmoin ottein itselleen uutta, kuumaa imagoa, joka ei jää keneltäkään huomaamatta.

Bella meni hiljattain kihloihin poikaystävänsä Benjamic Mascolon kanssa ja pari suunnittelee nyt häitä.

Katso Bellan kuvat alta ja ota hänet seurantaan.

Mainokset