Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Demi Rose lomailee Italiassa: avonaiset kaula-aukot paljastavat koko rintavarustuksen

Demi Rose lomailee Italiassa: avonaiset kaula-aukot paljastavat koko rintavarustuksen
Instagram / Demi Rose

Englantilainen glamourmalli Demi Rose on aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja sitäkös hänen faninsa arvostavat. Nykyään Espanjan Ibizalla asuva Demi julkaisee tasaisessa tahdissa uusia kuvia Instagramissa. Niissä ei jää mitään arvailujen varaan, nimittäin Demi julkaisee usein paljastavia kuvia, joissa hänellä on päällään vain bikinit tai alusvaatteet.

Nyt hän on mitä ilmeisimmin lomalla Italian Positanossa ja Caprissa, nimittäin hän on julkaissut sieltä joitakin todella upeita kuvia. Näissä kuvissa neitokaisen rintavarustus tulee esille mitä ilmeisimmällä tavalla.

Toisessa kuvasarjassa hänellä on päällään 50-luvulle tyypillinen asu ja arskat ja toisessa hän makoilee aurinkotuolilla modernimmassa asukokonaisuudessa. Kumpikin kuvasarja on saanut melkoisen määrän tykkäyksiä ja ihastelevia kommentteja, eikä se ole ihmekään, nimittäin nämä tulikuumat kuvat saavat jokaisen huomion puolelleen.

Demi Rose löytyy nykyään myös OnlyFans-sivustolta, jossa tilaajat voivat kuukausimaksua vastaan saada rohkeampaa ja eksklusiivisempaa sisältöä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset