Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Coco Austinin tuhma ”kyykkyasento” villitsi miehet jo 90-luvulla – Huhhuh, mitkä pakarat!

Coco Austinin kyykkyasento
Instagram / Coco

Coco Austin tunnetaan Räppäri Ice-T:n vaimona, ja myös rohkeana naisena, joka ei pelkää esitellä uhkeita muotojaan ja upeita kurvejaan Instagramissa.

Coco, 42, tietää tismalleen miten kameralle tulee poseerata, ja miten saada miesten, ja myös naisten leuat loksahtamaan paikoiltaan. Näissä poseerauksissa ei nolostella turhia.

Nyt Coco on julkaissut sometilillään upean kuvan vuodelta 1997, jolloin hän oli vielä aloitteleva malli. Ei jää epäselväksi, miksi poseeraaminen on Cocolle tänä päivänä niin luonnollista, hän on saanut hyvää harjoitusta jo parinkymmenen vuoden ajan.

Jos et näe upotusta, voi katsoa sen tästä.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Coco (@coco)

Postauksessa Coco avaa myös hieman taustojaan ja kertoo kuinka hän oli yksi niistä ensimmäisistä, jotka tekivät kyykkyasennosta tunnetun.

”Ihmiset saattavat tuntea minut televisiosta, jotkut IceT:n vaimona tai Chanelin äitinä tai ehkäpä olen se bulldog-nainen tai jopa se fitnesstypy tai minä tiedän, burleski-tanssija..” Coco kirjoitti.

”No, kaikki alkoi ensin mallitöistä. Niille, jotka eivät ole seurannut uraani, aloitin mallintyöt 18-vuotiaana, vuonna 1997..” hän jatkoi ja lisäsi vielä:

”Toisin kuin ihmiset luulevat, minä olin yksi ensimmäisistä, joka teki ”kyykkyasennosta” suositun!”

Coco on jo 18-vuotiaana poseerannut useissa rohkeissa kalenterikuvissa ja videoissa. Vuonna 1997 hän esiintyi ensimmäisessä Swimwear Illustrated -lehden kannessa. Muutamaa vuotta myöhemmin Austin ryhtyi järjestämään juhlia ja tapahtumia syntisen kuuluisassa Playboy Mansionissa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos