Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Cheyenne Järvinen paljasti bikini-fitnessin karun todellisuuden: kuvat karmivaa katsottavaa

Cheyenne Järvinen paljasti bikini-fitnessin karun todellisuuden: kuvat karmivaa katsottavaa
Instagram / Cheyenne Järvinen

Cheyenne Järvinen valmistautui bikinifitness-kisoihinsa viikkokausia. Hän sijoittui debyyttikisassaan Suomenmestaruuksissa kuudenneksi, jonka jälkeen hän kertoi olon olevan tyhjä. Nyt Cheyenne on avannut Instagramissa, mitä kisoihin valmistautumisen todellisuus on.

Julkaisemassaan kuvasarjassa Cheyenne esittelee vartalonsa, joka on lähes kokonaan lihasta ja nahkaa. Kylkiluutkin vain paistavat. Hän näyttää jokaisessa kuvan itsestään ennen kisoja ja kisojen jälkeen.

”Puhetta painosta, kaloreista, syömishäiriöistä. Fitness EI kuulu kaikille eikä tulisi kuulua. Kisakunto ei ole terveellinen kunto,” hän kirjoittaa julkaisun yhteydessä.

Hän kertoo, että glamourin takana on karmiva todellisuus.

”Kun alotin 6/22 kisaprepin, painoin 59kg ja eilen 14.9 painoni oli vain 49kg. Saman verran kuin 18-vuotiaana eli 10v sitten. Kisavalmennuksen alkaessa 10/20 painoni oli 67kg. Pudotus on ollut suurimmillaan siis -18kg,” hän kertaa.

”Kisapreppi on ollut mulla todella äärimmäinen. Viimeisen 6vk:n aikana kalorit on liikkunu 1000-1300 paikkeilla eli laittoman ja epäinhimillisen vähissä määrissä. Aerobista 5-7 kertaa viikossa 45-60min/krt 140-160 sykkeellä. Kovia treenejä 5krt/vk ja askeleita mittariin 10-15k/pv.”

Hän kertoo, että kesäkuun alusta saakka syöminen on ollut gramman tarkkaa eik herkkuja ole lainkaan sallittu.

Hän lisää, että hänellä oli huono olo omassa kropassaan.

”Kehon riutuessa energiaa EI yksinkertaisesti ole. Jopa arjen perustoiminnot tuntu haastavilta: en jaksanu välillä käydä edes suihkussa tai harjata hampaita. Mielialat heitteli hulluna. Kiukutti. Nälkä on läsnä ihan koko ajan: nälkä ennen ruokaa, syömisen jälkeen, ruokien välissä. Unettomuutta ja heräilyä nälän takia.”

Cheyenne sanoo, ettei kaikki kova työ ollut hänelle vaivan arvoista.

”En keksi yhtäkään hyvää syytä, miksi kenenkään pitäisi verrata itseään tällaiseen tai ihannoida tällaista. Tää on todella epäterveellistä, epänormaalia ja toksista touhua oman terveyden ja hyvinvoinnin kustannuksella.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos