Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Cheek ajelee varsin näyttävällä menopelillä – Ökyautolla hintaa 200 000 euroa!

Cheek ajelee uudella ökyautollaan kesästä nauttien
AOP

Suomiräpin jo eläkkeelle jäänyt kuningas Cheek eli Jare Tiihonen hankki itselleen uuden auton heinäkuussa. Kyseessä on Suomessa erittäin harvinainen Aston Martin Vanquish, jonka hinta uutena oli noin puoli miljoonaa euroa.

Autolla oli mittarissa 40 000 kilometriä Cheekin ostaessa sen ja Seiskan asiantuntijat ovat arvioineet hänen maksaneen siitä noin 200 000 euroa. Suomessa ei ole rekisteröitynä kuin muutama Aston Martin ja ne ovat muutenkin melko harvinaisia.

Vuonna 2015 Suomen vuoden kallein rekisteröity auto oli Aston Martin Vanquish Volante 6.0 2D Avo Aut 423KW, jonka hinta kohosi lähes 480 000 euroon. Pelkkä autoveron osuus tuolloin oli lähes puolet auton hinnasta.

Cheek on bongattu useasti uuden autonsa kanssa Helsingin keskustassa ja moottorin komea ääni ei voi jäädä kuulematta auton huristaessa ohi.

Cheek on viettänyt viime aikoina hyvin hiljaista eloa eikä hän ole päivittänyt sosiaalisen median kanaviaan kuin harvakseltaan. Uusi auto kuitenkin löytyy viikon tasaisesta viimeisestä julkaisusta ja kuvasta paistaa miehen rento kesämeininki.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kesä sujunut todella iisisti. Ei oo paria roadtrippiä lukuunottamatta tullut kylillä hirveesti heiluttua. Joku vois laiskaksi haukkua, mutta mulle tää on toiminut loistavasti, kirjoittaa hän kuvatekstissään.

Lähde: Seiska

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos