Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Charly Jordan megakuumana jahtibileissä: onko tässä täydellinen biksukroppa?

Charly Jordan megakuumana jahtibileissä: onko tässä täydellinen biksukroppa?
Instagram / Charly Jordan

Charly Jordan on sosiaalisessa mediassa tunnettu blondi kaunotar, joka on kunnostautunut viihdealalla. Hän tekee muun muassa deejiin hommia ja videobloggauksia. Lisäksi Charyllä on oma korumallisto Beauty In Pain ja hän valmistaa myös orgaanisia savuketuotteita.

Kiireinen Charly on nauttinut elämästä ainakin Instagramin perusteella. Hänet nähdään usein vähäpukeisena muun muassa biksibileissä ja rannalla. Charly julkaisee rohkeita kuvia sosiaalisessa mediassa hyvin aktiivisesti, joten ei ole mikään ihme, että hänellä on jo 4,7 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Yksi viimeisimmistä kuvasarjoista on otettu huvijahdilta, jossa Charly on ilmeisesti ollut deejiin hommissa. Charlyllä on päällään upeat valkoiset bikinit, joissa hän esittelee täydellistä kroppaansa. Suomessa kesä on ehkä jo ohi, mutta Los Angelesissa ja Vegasissa aikaa viettävä Charly pääsee nauttimaan auringosta vielä edelleen.

Ainakin kuvista päätellen bileet olivat kovat ja Charlyllä oli ilmeisesti osuutensa asiassa: hyvällä musiikilla on nimittäin tärkeä rooli hyvissä bileissä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset