Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Channing Tatum ilman rihman kiertämää Instagramissa – kuolaämpärit valmiiksi

Channing Tatumin paljastava Instagram Stoori
AOP

Hiljattainn Page Six uutisoi Channing Tatumin mielenkiintoisesta, varsin paljastavasta Instagtam stoorista. 41-vuotias näyttelijä filmaa tällä hetkellä uutta elokuvaa nimeltään Lost City of D, ja Tatumin trailerissa tapahtui kummia viime päivinä.

Channing Tatum oli aikaisemmin tällä viikolla ottanut itsestään täysin alastoman kuvan oman trailerin peilinsä kautta ja julkaissut sen Instagramin Story -osiossa. Stoorissa luki ”Kun olet peppu alastomana trailerissasi pyyhe pikkukaverin peittona, valmiina tekemään asioita, joista sinun pitää varoittaa äitiä ennen kuin hän näkee elokuvan.” Loppuun Tatum oli vielä lisännyt hastagin ”lostcityofd viitaten vuonna 2022 ulos tulevaan uuteen elokuvaan.

Stoorin oikeassa laidassa oli vielä maininta ”kyllä, fleksasin vatsalihaksia niin kovaa, että sain krampin.”

Katso kuuma kuva alta. Stoori on jo kadonnut Tatumin Instagramista, mutta Internet muistaa kaiken.

Channing Tatum nakuna Instagramin stoorissa

Instagram

Muissa Instagramin julkaisuissaan Tatum puhuu siitä, että hän treenaa kovasti pysyessään kovassa kunnossa. Miehen naispuoliset seuraajat (ja mikseivät miehetkin) tietysti ihastelevat näitä kuvia mielellään ja tämä stoori on takuulla pinttynyt monen fanin verkkokalvoille. Ota Tatum itsekin seurantaan Instagramissa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos