Pidetään yhteyttä
Pussit iso

Julkkikset

Britney Spearsin video somessa laukaisi somemyrskyn: ”Jokin tässä on pielessä”

Britney Spearsin video somessa laukaisi somemyrskyn: "Jokin tässä on pielessä"
Instagram / Britney Spears

Luulisi, että some on jo tottunut Britney Spearsin kummallisiin tempauksiin, mutta hän jaksaa yhä yllättää seuraajansa toimillaan. 15. toukokuuta Britney ilmoitti, että hän oli saanut keskenmenon, jonka jälkeen hän ja hänen miehensä Sam Asghari julkaisivat kommentin pyytäen aikaa surra tapahtunutta.

”Rakkaus toisiamme kohtaan on vahvaa. Jatkamme yritystä kasvattaa kaunista perhettämme. Olemme kiitollisia kaikesta tuestanne. Pyydämme yksityisyyttä tänä vaikeana hetkenä,” pariskunta kirjoitti.

Vain kaksi päivää tämän jälkeen Britney julkaisi kuitenkin somessa videon, jossa hän juoksee yläosattomissa Meksikon rannoilla. Video oli kuvattu kauan ennen keskenmenoa.

Some jyrähti heti ja ilmoitti paitsi huolensa, myös närkästyksensä. Monet ovat sitä mieltä, että hänen pitäisi surra keskenmenoaan rauhassa eikä julkaista puolialastomia kuvia.

”Luulin, että hän suree, mutta sitten tämä julkaistiin,” eräs kummastelee.

”Me rakastamme sinua, mutta ota oma aikasi mentaaliseen parantumiseen. Olet kokenut niin paljon traumoja,” toinen sanoo.

”Ehkä hän tarvitsi piristystä kaiken paskan jälkeen, jota hän on käynyt läpi,” kolmas miettii.

”Hitto, kun minulle tuli keskenmeno, se vaivasi minua kuukausia. Mutta kaiketi jotkut surevat eri tavalla,” seuraava sanoo.

Osa faneista jopa sanoo, että Britnet ei välttämättä itse edes ole vastuussa omasta somesisällöstään.

”Teeskentelettekö edelleen, että hän pyörittää omaa sometilejään keskenmenouutisen jälkeen?” eräs seuraaaja pohtii.

”Hän ei ole vapaa. Häntä edelleen manipuloidaan ja hänen imagoaan hallitaan. Miksi emme ole nähneet hänen puhuvan meille livenä? Jokin tässä on erittäin pielessä ja olen kyllästynyt näkemään satoja ihmisiä, jotka ovat sokaistuneita ja rohkaisevat häntä mahdollisesti vaaralliseen ja monimutkaiseen tilanteeseen,” yksi sanoo.

Kohutun videon pääsee katsomaan alta.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Copyright © 2022 Uutisankka.com