Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Brad Pittin ja Angelina Jolien lastenhoitaja paljasti karmivia yksityiskohtia perheen arjesta – lapsilla ei ollut mitään rutiinia

Brad Pittin ja Angelina Jolien lastenhoitaja paljasti karmivia yksityiskohtia perheen arjesta - lapsilla ei ollut mitään rutiinia
Instagram / @karamellicikolatm

Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat jo vuosikausia yrittäneet saada avioeroaan päätökseen. He myös taistelevat lasten huoltajuudesta sekä omaisuudenjaosta. Pariskunnalla on sekä omia että adoptoituja lapsia, joilla on vuosien varrella ollut liuta lastenhoitajia.

Nyt eräs nimettömänä pysyttelevä lastenhoitaja on kertonut In Touch-lehdelle karmivia yksityiskohtia lasten arjesta. Hän kertoo, että lapsilla ei ollut mitään rutiinia eikä kuria. Hän vertasi perheen elämää mielisairaalaan sijoittuvaan Yksi lensi yli käenpesän -elokuvaan.

”Angelina ja Brad eivät opettaneet lapsille mitään rutiinia. Lapset matkustelivat koko ajan, joten heidän elämässään ollut pysyvyyttä. He kärsivät koko ajan jet lagista,” lehdelle kerrotaan.

”Brad saattoi yhtäkkiä vain ilmestyä syömään pizzaa lasten kanssa ja samalla hän sekoitti koko perheen rutiinin.”

Hän kertoi monien lastenhoitajien eronneen ”sietämättömien” työolojen takia, sillä heidän piti tehdä töitä ympärivuorokautisesti olman vapaapäiviä.

Lapsille nimeltään Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox ja Vivienne oli kaikille oma lastenhoitajansa.

Tuolloin 9-vuotias Maddox sai ajella moottoriajoneuvolla ympäri pariskunnan tiluksia ilman valvontaa.

”Ruokasodat ja jalkapallon pelaaminen sisätiloissa ovat ihan normaalia heidän perheessään. Angelina ei tiedä yhtään, mitä kotona tapahtuu. Heillä ei ole mitään sääntöjä.”

”Kaksi lastenhoitajaa irtisanoutui kun Angelina kuvasi Wanted-elokuvaa. He joutuivat työskentelemään ympäri vuorokauden, ilman vapaapäiviä.”

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos