Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Berliinin Barbie poseerasi Alppimaisemissa: kummat ovat suuremmat – Alpit vai rinnat?

Berliinin Barbie poseerasi Alppimaisemissa: kummat ovat suuremmat - Alpit vai rinnat?
Instagram / Paris Herms

Berliinin Barbie, eli oikealta nimeltään Paris Herms on saanut paljon huomiota Instagramissa melkoisen huomattavan ulkomuotonsa takia. Hänet tunnistetaan Berliinin kaduilla etenkin siksi, että hänen rintavarustuksensa on hulppea.

Hän julkaisi hiljattain kuvan Sveitsistä. Hän oli vierailulla Zürichissä ja paistatteli päivää bikineissä upeat Alpit taustallaan. Tätä kuvaa katsoessa on vaikea sanoa, kummat ovat isommat: Barbien rinnat vai taustalla siintävät Alpit.

Demotix kertoi jokin aika sitten, että Berliinin Barbie on käyttänyt kauneusleikkauksiinsa noin 38 000 puntaa, eli noin 45 000 euroa. Suurin osa rahoista on mennyt hänen rintojensa muokkaamiseen. Nykyään hänen rintansa painavat jopa 4,5 kiloa. Hänen rintansa, takapuolensa, nenänsä, poskensa ja huulensa ovat kaikki saaneet osakseen muokkausta.

27-vuotias rohkea malli tunnetaan Gramissa hänen suurten rintojensa ja takapuolensa takia. Nainen on sanonut aikaisemmin, että hän pitää suurista rinnoista siksi, että ne ovat feminiiniset. Hän kertoo olevansa hyvin onnellinen kehonsa kanssa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos