Pidetään yhteyttä
Pussit iso

Julkkikset

BB-Kaki onnettomuudessa: joutui sairaalaan – kuvat Facebookissa!

BB-Kaki onnettomuudessa: joutui sairaalaan
Facebook / Kaki Hautoniemi

Hymy uutisoi hiljattain, että BB:stä tuttu Kaki Hautoniemi on ollut ikävässä onnettomuudessa. Kaki kertoi myös itse asiasta Facebookissa.

Kaki oli pelaamassa frisbeegolfia, kun hänn liukastui sateen kastelemalla nurmikolla. Ambulanssi vei Kakin sairaalaan.

”Tipahdin koko elopainolla vasemman kintun päälle, joka jäi sivuttain alle (ajatuskin tekee pahaa, kun muisti palailee tapahtuneesta ja ne kivut),” mies kertaa tapahtunutta.

Kaki on sittemmin siirtynyt Turkuun hoitoon. Hän kertoo jalkansa olevan nilkasta nivusiin kipsissä. Alun perin lääkärit epäilivät patellajänteen vaurioituneen, mutta sisäinen verenvuoto oli niin paha, että asia on vielä epäselvä.

”Turkulainen ja tamperelainen huumori kohtasi ronskilla huumorilla ja jokunen heistä oli seuraillut aikanaan meitsin BB-edesottamuksia,” Kaki sanailee.

Kaki on julkaissut kuvat onnettomuuspaikalta. Näemme kuvissa muun muassa Kakin kasvot ruohoon tömähtämisen jälkeen, ambulanssimiesten osaavat otteet ja ambulanssikuljetuksen.

”Noniin..voi ”Tuskan Parahdus!” Kesäloman loppua juhlittiin perheen kanssa Ikaalisten Kylpylässä (voin kernaasti suositella kaikille tätä..laitan myöhemmin lisää kehuja),” hän kirjoitti kuvajulkaisun yhteyteen.

”No sade, märkä alamäki (ehkä jyrkempi kuin kuva antaa ymmärtää). Sipsuttelin alamäkeen ja sot vietiin..kädet ja jalat heilui kuin Aku Ankalla (Kultu kertoi, että ekana näkys kun kädet oli taivasta kohti, oikea jalka seuraavana kohti taivasta ja sen jälkeen karmeat huudot ja kirosanat perään). Tipahdin koko elopainolla vasemman kintun päälle joka jäi sivuttain alle (ajatuskin tekee pahaa kun muisti palailee tapahtuneesta ja ne kivut).”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos

Copyright © 2022 Uutisankka.com