Pidetään yhteyttä

Julkkikset

BB-Inka on kuollut: asiasta ilmoitti Inkan pikkusisko Helmi Tuominen

BB-Inka on kuollut: asiasta ilmoitti Inkan pikkusisko Helmi Tuominen
Facebook / Inka Tuominen

Inka Tuominen, joka tunnetaan muun muassa Big Brother -kisasta ja Huippumalli Haussa –ohjelmasta, on kuollut. Asiasta ilmoitti ensimmäisenä hänen pikkusiskonsa Helmi Tuominen, joka jakoi tiedon sosiaalisessa mediassa. Hymy uutisoi asiasta ensimmäisenä.

Inka lähti maailmastamme 31-vuotiaana. Helmi kertoi päivityksessään, että Inka vei osan hänestä mukanaan. Hän toivoo kuitenkin Inkan voivan nyt hyvin ja odottaa jälleennäkemistä. Päivityksessä osanottoja ovat esittäneet Inkan ystävät ja kollegat.

Vielä kesäkuussa Inka päivitti Facebookiaan julkaisemalla iloisen oloisen kesäkuvan ja kertoi kommenteissa harkitsevansa sup-laudan ostamista. Hyvinvoivan näköinen Inka sai paljon kommentteja kesäisiin kuviinsa. Julkaisemissaan selfieissä Inka näyttää elämäniloiselta ja onnelliselta.

BB-Inka tuli tutuksi BB-talon ja Huippumalli Haussa -kisan lisäksi myös muuten julkisuudessa. Hänen mallinuransa loppui joitakin vuosia sitten, kun hänen pornokuvansa tulivat julki. Tämä sai paljon huomiota sosiaalisessa mediassa ja muualla, minkä takia monet sopimukset eri yhteistyökumppaneiden kanssa tyssähtivät. Inka on nähty mediassa useaan otteeseen BB-kisan jälkeen: hänen viimeisin näyttelijänpestinsä oli vuonna 2017 elokuvassa Repeater, joka löytyy hänen IMDb-profiilistaan.

BB-Inka Tuominen on kuollut

Facebook / Inka Tuominen

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos