Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Anne Kukkohovi teki paljastuksen dramaattisesta lapsuudenkokemuksesta

Anne Kukkohovi teki paljastuksen dramaattisesta lapsuudenkokemuksesta
Instagram / @annekukkohovi

Malli ja somevaikuttaja Anne Kukkohovi kertoi Instagramissa hiljattain traumaattisesta lapsuudenkokemuksestaan.

Hän kertoi kokeneensa 12-vuotiaana paniikkikohtauksia.

”Jos on lapsena kokenut jotain järkyttävää, se voi tuhota uskon tulevaisuuteen. Muistan, kun 12-vuotiaana koin elämäni järkyttävimmät paniikkikohtaukset. Niille ei vain ollut nimeä silloin,” Anne kertoo.

”Mut vietiin lääkäriin, otettiin EKG, koska olin vakuuttunut, että kuolen ihan just, pulssi sekava ja tuntui, että en saa hengitettyä. Ja kukaan ei ottanut huomioon, että isoveli menehtyi karmalla tavalla pari kk aikaisemmin ja a mahdollisesti sillä vois olla jotain tekemistä asian kanssa?” Anne mietti.

”Siitä selvittiin jotenkin kompuroiden.”

”Mutta noista karmeista päivistä huolimatta mut valtasi teini-iässä todella voimakas halu elää, kokea ja viedä omaa elämää kohti uutta ja olenkin ottanut valtavia riskejä, koska elämä on NYT,” Anne kertoo.

Hän paljastaa, että edessä on uusia tuulia ja hän suunnittelee kertovansa loppuvuodesta seuraajilleen, mitä tuleman pitää.

”Mutta koska mun intuitio on ollut aina (huutaen) varottamassa TAI ohjannut uskomaan sellaisiin asioihin, joita ei voi rationaalisesti ajatella tai asioihin joita ei ole vielä edes olemassa,” hän jatkaa.

”Intuitio on niin vahva, että en voi olla kuin kiitollinen kaikesta mitä oon kokenut, läheisistä ystävistä ja siitä, että uskallan hypätä ja siinä samalla sitten näperretään taas laskuvarjoa auki,” hän sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos