Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Anne Kukkohovi esitteli tatuointinsa – ja vilautti samalla pikkuhousut!

Anne Kukkohovi esitteli tatuointinsa - ja vilautti samalla pikkuhousut!
Instagram / @annekukkohovi

Entinen malli Anne Kukkohovi esitteli hiljattain sosiaalisessa mediassa uutta tatuointiaan.

Kolmen kuvan kuvasarjassa Anne näyttää seuraajilleen ankkuritatuoinnin, joka sijaitsee hänen nilkassaan.

”Sasha – mun ihana ystävä – jonka kanssa jaetaan ilot ja surut. Hän teki mulle kauniin kuvan nilkkaan, koska kaipasin ”jotain, joka pitäisi jalat paremmin maassa, koska pää on jo pilvissä.” Vikassa kuvassa ankaraa keskittymistä,” Anne kirjoittaa.

Ensimmäisessä ja toisessa kuvassa näemme nilkassa komeilevan ankkurin. Kolmannessa Anne on nostanut jalan ilmaan ja mekon alta paistavat hänen pikkuhousunsa. Hups!

”Kesällä tein TV-ohjelmaa, joka laittoi mut miettimään valintojani. Tottakai isoja asioita ylianalysoi, mutta arkipäivän asioita ja niiden nopeita siirtoja en erityisesti hilloa sisälläni. Tämä aihe liittyy parisuhteisiin ja niiden pelkoon. En koe tarpeelliseksi kertoa parisuhteistani, koska niistähän revitään sitten kaikki ilo irti. Oli ne totta tai ei… ja ihmiset joita tapailen, ei välttämättä kaipaa julkisuutta. Meidän tekisi Sashan kanssa mieli paapattaa podacast tästä aiheesta. Sitoutumiskammosta, deittikulttuurista (mun tapauksessa ulkomailla) ja erityisesti kulttuurieroista, joihin olen törmännyt,” Anne jatkaa kuvatekstissä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos