Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Anna Abreu nauttii auringosta tänä kesänä: ruskettunut kroppa, biksut ja uima-allas

Anna Abreun ruskettunut bikinikroppa esillä Instagramissa
AOP

Laulaja Anna Abreu (31) tähdittää pian tulevaa Vain elämää -kautta. Sitä ennen laulaja näyttää kuitenkin nauttivan mahtavasta Suomen kesästä oman kotinsa uima-altaan liepeillä. Sunnuntaina Anna julkaisi kuvaparin, jossa hän esittelee ruskettuneen bikinikroppansa ja upean uima-altaansa.

Kuvaparin ensimmäisessä kuvassa Anna kävelee altaan reunalla sinisessä bikinin yläosassa ja kirjavassa alaosassa. Kuvasta näkyy selvästi, että Anna on nauttinut auringon lämmöstä: ruskettunut bikinikroppa on kadehdittava. Toisessa kuvassa hän seisoskelee rennosti uima-altaassa aurinkolasit kasvoillaan.

”Oman elämäni Mariah Carey,” hän kirjoittaa kuvatekstissä.

Kommenteissa on ihasteltu Annan kuumaa kroppaa tuliemojien kera.

Annan upea koti ja kyseinen uima-allas sijaitsevat Espoossa pellon laidalla. Seiska kertoo, että laulaja osti kodin miehensä Lauri Heiskarin kanssa vuonna 2018 ja pariskunta maksoi siitä 668 000 euroa.

Ökykodissa on viisi huonetta, avokeittiö ja tilava olohuone sähkötakkoineen. Kodista löytyy myös kodinhoitohuone, kylpyhuoneosasto, sauna ja kuntosali. Autotalliin mahtuu helposti kaksi menopeliä parkkiin. Takapihalla pariskunta pääsee nauttimaan tilavasta terassista sekä tietysti kuvissa näkyvästä uima-altaasta. Mojovaa luksusta!

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos