Pidetään yhteyttä

Huumori

Vauvan ensimmäinen kohtaaminen kermavaahdon kanssa huvittaa: lapsen ilme on käsittämättömän hauska

Vauvan ensimmäinen kohtaaminen kermavaahdon kanssa huvittaa: lapsen ilme on käsittämättömän hauska
AOP

Kun pienet vauvat näkevät ja kohtaavat asioita ensimmäistä kertaa, asiat voivat olla hupaisia. Olemme muun muassa nähneet moneen otteeseen sellaisia tilanteita, joissa vauva maistaa sitruunaa ensimmäistä kertaa ja vauvojen ilmeet ovat usein näkemisen arvoisia. Tällä kertaa näemme kuitenkin lapsen, joka näkee kermavaahtoa ensimmäistä kertaa: hänen ilmeensä on käsittämättömän hauska ja hämmästynyt. Voit selvästi nähdä, että vauva miettii kermavaahdon tarkoitusta.

Videolla näemme Yhdysvalloista kotoisin olevan 8 kuukautta vanhan vauvan nimeltään Vincenzo. Hän istuu syöttötuolissa, kun äiti laittaa hänen eteensä kermavaahtoa purkista. Pursuava kermavaahto kummastuttaa lasta ja hän tuijottaa vaahtovuorta varsin hämmästyneen oloisena. Vauvan kulmakarvoista voi jo päätellä, että tilanne on vähintäänkin huvittava. Loppua kohti pieni hymynhäive on jo havaittavissa vauvan suupielissä. Äiti yritti jopa saada vauvaa maistamaan herkullista kermavaahtoa, mutta vauvaa ei innostanut, vaan hän tuijotteli sen sijaan kermavaahtokasaa vallan ihmeissään.

Hupaisa video piristää takuulla ihan jokaisen harmaata päivää. Huvittavan videon voi katsoa alta. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos