Pidetään yhteyttä

Huumori

Upea kurpitsakaiverrus kuuluisasta laulajasta – taideteos lokakuun iltaan

Upea kurpitsakaiverrus kuuluisasta laulajasta - taideteos lokakuun iltaan
AOP

Lokakuu alkaa olla jo lopuillaan ja Halloween on ihan nurkan takana. Etenkin Yhdysvalloissa Halloweenin aikaan ihmisten pihoilla ja kodeissa nähdään kurpitsoja. Niihin kaiverretaan yleensä upeita kuvia tai pelottavia kasvoja. Kaiverrettuihin kurpitsoihin voi sitten laittaa sisälle kynttilän, mikä tekee kaiveeretuista kuvioista entistä huimemman.

Kurpitsakaiverrus aloitetaan leikkaamalla kurpitsan päälle pyöreä reikä ja kaivamalla kurpitsan hedelmäliha pois. Monet käyttävät sen esimerkiksi kurpitsapiirakoiden valmistamiseen. Tämän jälkeen käsistään kätevät ihmiset voivat kaivertaa kuvia ja kasvoja kurpitsaan.

Alla olevalla videolla näemme todella upean pätkän, jossa kurpitsaan kaiverretaan erään tutun laulajan kasvot. Kaivertaja löytää netistä sivuprofiilin Adelesta ja kaivertaa sen pientä veistä käyttäen kurpitsan kylkeen. Lopputulos on todella upea. Lopussa näet vielä kurpitsakaiverruksen ja Adelen oikean kuvan vierekkäin.

Adele on hiljattain julkaissut uuden singlensä, Easy on Me. Uusi albumi ”30” on tulossa ulos marraskuussa ja sitä odotetaan jo kuumeisesti. Viimeisin Adelen albumi tuli ulos viisi vuotta sitten, joten fanit ovat innoissaan.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos