Pidetään yhteyttä

Huumori

Tiesitkö, että gepardit eivät karju? Tämä viraali Twitter-video hämmästyttää

Tiesitkö, että gepardit eivät karju? Tämä viraali Twitter-video hämmästyttää
AOP

Gepardit tunnetaan siitä, että ne ovat maailman nopeimpia maanisäkkäitä. Ne nappaavat helposti kitaansa pakoon laukkaavat saaliseläimet. Ne elävät luonnonvaraisena Afrikassa ja Aasiassa. Mutta tiesitkö, että gepardit eivät karju samaan tapaa kuin leijonat ja tiikerit? Esimerkiksi leijonan karjunnan voi kuulla kilometrien päästä, mutta gepardien ääntelyä ei takuulla kuulisi vastatuulessa.

Twitterissä leviä viraali video, jossa gepardi naukuu tavallisen kotikissan tavoin. Sen takana käyskentelevä saman lajin kaveri puolestan kehrää kovaäänisesti. Monet ovat hämmästelleet sitä, että tällaisesta suuresta kissapedosta lähtee näin hento ja pieni ääni.

Sen ei kuitenkaan pitäisi antaa hämätä, sillä hennosta ja lempeästä äänestä huolimatta kyseessä on vaarallinen kissapeto, johon tuskin haluasi törmätä itsekseen. Muista kissaeläimistä lumileopardit ja ilvekset eivät myöskään osaa karjua.

Pääset katsomaan viraalina leviävän videon alta. Monet ovat ihastelleet jo sitä, kuinka yllättävä ääni näistä suurista pedoista lähtee.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos