Pidetään yhteyttä

Huumori

Tällä moottoripyöräilijällä oli mukanaan kummallinen kumppani: hieraiset takuulla silmiäsi!

Tällä moottoripyöräilijällä oli mukanaan kummallinen kumppani: hieraiset takuulla silmiäsi!
AOP

Liikenteessä saattaa kohdata vaikka minkälaisia tilanteita. Olemme muutamaankin otteeseen nähnyt esimerkiksi autosta päätään roikottavia koiria ja onpa koiria nähty jopa moottoripyörienkin kyydissä. Tällä alla olevalla videolla näemme tosin todella hupaisan tilanteen, nimittäin moottoripyöräilijällä on menopelinsä kyydissä jotain muuta kuin koira.

Liikennevaloissa seisova nainen kuvaa edessään olevaa moottoripyörää autonsa ratista. Moottoripyörän vasemmalla puolella on minimaalinen sivukärry, tai tasku, jossa nököttää harmaa papukaija. Sillä on oma pieni kolo, jossa se pitää suojaa tuulelta ja ilmavirralta moottoripyörän liikkuessa. Nainen kummastelee suureen ääneen tilannetta ja sanoo, ettei ole koskaan nähnyt moista. Ei varmasti kovin moni olekaan törmännyt tilanteeseen, jossa moottoripyörän kyydissä nähdään papukaija.

Lintu nökötti nätisti paikallaan myös silloin, kun pyörä lähti liikkeelle ja kääntyi valoista oikealle.

Nainen tokaisee lopuksi, että hänen oli pakko saada videolle todiste tapahtuneesta, sillä eihän häntä muuten kukaan uskoisi. Ja näinhän se saattaa ollakin, sillä tilanne oli todella uskomaton ja ennennäkemätön.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos