Pidetään yhteyttä

Huumori

Painajaismainen Lyft-kyyti: kuski hurjasteli ja paiskoi asiakkaan tavaroita – viraali video TikTokissa!

Painajaismainen Lyft-kyyti: kuski hurjasteli ja paiskoi asiakkaan tavaroita - viraali video TikTokissa!
AOP

Aaron Swetland lensi hiljattain Nashvillen lentokentälle ja tilasi Lyft-kyydin kotiin. Lyft on ride-share palvelu, joka on verrattavissa Uberiin. Newsweek kertoo, että tämä kyyti ei mennyt ihan niin kuin olisi pitänyt.

”Sovellus kysyi, haluanko ylentää kyytini parempaan muutamalla dollarilla. Tietenkin halusin paremman kyydin,” Aaron muistelee.

Hän huomasi nopeasti, että kuski oli omalaatuinen. Autoa oli koristeltu kummallisilla koristeilla, mutta se ei Aaronia haitannut.

Tilanteesta tuli kuitenkin vaarallinen nopeasti. Auton ikkunat olivat auki moottoritiellä, eikä Aaron saanut suljettua ikkunaansa, sillä se oli lukittu. Kuski ajoi liian kovaa, jolloin Aaron pyysi häntä hidastamaan. Näin ei kuitenkaan tapahtunut. Aaron veti puhelimensa esiin ja alkoi kuvata tilannetta.

Vaarallinen tilanne

Kuski yritti huitaista Aaronin puhelimen pois tämän kädestä. Sen jälkeen hän alkoi huutaa, että Aaronin pitää nousta autosta. Mies kieltäytyi nousemasta, ennen kuin kuski avaisi takaluukun, että hän saisi matkatavaransa pois. Kuski nousi autosta ja paiskasi Aaronin matkalaukun tien varteen.

”Se kaikki tapahtui todella nopeasti. Moni on kysynyt, että miksi en kuvannut häntä jo aiemmin, mutta tilanne ei ollut outo vielä hetkeä aiemmin,” Aaron kertoo kuvaillessaan, kuinka nopeasti matkan tunnelma oli muuttunut.

”Näin voi tapahtua kenelle tahansa. Kannattaa olla varovainen ja pysyä tarkkaavaisena. Omat hälytyskelloni alkoivat soida, kun tunnelma kyydissä muuttui äkillisesti. Hän muuttui todella aggressiiviseksi käytännössä tyhjästä,” Aaron toteaa.

Lyft kommentoi tapausta Aaronin ilmoitettua tapahtuneesta.

”Turvallisuus on Lyftin perusperiaate ja kyseinen tapaus on huolestuttavaa. Olemme kontaktoineet kyseisen kuskin ja jäädyttäneet hänen tilinsä syvällisemmän tutkimuksen ajaksi.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

@aaron0383

When the Lyft driver doesn’t want to roll up the windows while driving 80. #lyft #lyftdriver #wsmvnashville #newschannel5

♬ original sound – aaron0383

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos