Pidetään yhteyttä

Huumori

Orava varastoi autoon lähes 160 litraa pähkinöitä – uskomaton näky hämmästyttää somessa

Orava varastoi autoon lähes 160 litraa pähkinöitä - uskomaton näky hämmästyttää somessa
AOP

Washington Post kertoi hiljattain kummallisesta tapauksesta. Yhdysvaltojen Pohjois-Dakotassa asuva Bill Fischer joutuu kummallisen tapahtuman kohteeksi kahden vuoden välein. Aina kahden vuoden välein, kun hänen naapurinsa pähkinäpuu kypsyy, oravat piilottavat pähkinöitä hänen Avalanche-autoonsa.

Hänen Chevrolet Avalanchensa joutuu aina oravien varastokohteeksi. Pähkinöitä ja siemeniä talven varalle keräävät oravat piilottavat varastojaan kummallisiin paikkoihin, mutta jostain syystä Fischerin auto on oraville houkutteleva.

Fischer kertoo, että on aikaisemmin jopa parkkeerannut autonsa kauemmas puusta. Hänellä on myös muita autoja, jotka ovat lähempänä puuta. Tämä ei auta, sillä oravat ovat valinneet hänen mustan Avalanchensa suosikkikoheekseen.

Tällä kertaa oravat kuitenkin tekivät ennätykset ja täyttivät auton jopa 160 litralla pähkinöitä. Fischer oli ollut työmatkalla neljä päivää ja osasi jo odottaa tätä oravien ylläriä. Kun hän avasi konepeltinsä, häntä tervehti tuttu näky: litratolkulla keltaisia pähkinöitä.

Fischer mainosti pähkinöitä Facebookissa ja kehotti ihmisiä tulemaan hakemaan pähkinät parempiin suihin.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset