Pidetään yhteyttä

Huumori

Onko tässä maailman pihein deitti? Tilasi yhden ribin ja otti ruokailuvälineet mukaan

Onko tässä maailman pihein deitti? Tilasi yhden ribin ja otti ruokailuvälineet mukaan
Youtube / TLC

Monet haluavat tehdä ensimmäisillä treffeillä vaikutuksen deittiinsä. Mutta ei Greg. Hän on todella pihi ja ylpeä siitä. Alla olevalla TLC:n videolla hän kertoo muun muassa, että käy suihkussa vaatteet päällä säästääkseen vettä vaatteiden pesussa. Lisäksi hän laittaa ylimääräisen suihkuveden talteen ja vetää sillä vessan kerran viikossa. Eikä siinä kaikki, nimittäin hän ostaa alle kymmenen dollaria maksavia vaatteita ja jättää niihin hintalaput paikoilleen, jotta voi palauttaa ne myöhemmin.

”Se ei ole varastamista, sillä maksoin niistä,” Greg sanoo.

Gred lähtee videolla ensitreffeille Brandyn kanssa. He tapasivat ilmaisella treffisivustolla. Greg vie Brandyn halpaan barbeque-paikkaan ja ehdottaa hänelle lasten ruokalistaa. Brandy kuitenkin tilaa pulled pork -leivän ja Greg pyytää vain yhtä ribsiä. Hämmentynyt tarjoilija tuo sen hänelle ja Brandy tarjoaa puolet omasta ruoastaan Gregille.

Deitin lopussa Greg ottaa vielä kertakäyttöastiat mukaansa ja sanoo käyttävänsä niitä myöhemmin kotona uudelleen. Brandy puolestaan kertoo toimittajalle, että Greg on hänen mielestään liian pihi – onko tässä maailman pihein deitti?

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos