Pidetään yhteyttä

Huumori

Oletko liian väsynyt sammuttaaksesi valot? Kissanomistajan niksi naurattaa TikTokissa

Oletko liian väsynyt sammuttaaksesi valot? Kissanomistajan niksi naurattaa TikTokissa
AOP

Väsyneenä pienimmätkin tehtävät ja askareet voivat tuntua ylivoimaisilta. Jos olet joskus nukahtanut valot päällä ja herännyt sammuttaaksesi ne, tiedät, kuinka vaikeaa sängystä on nousta ylös. Älykodissa valojen sammuttaminen onnistuu tietysti vaikka oman puhelimen avulla, minkä voi tehdä vaikka suoraan omasta sängystä nousematta lainkaan ylös.

Eräs kissan omistaja on kuitenkin keksinyt erinomaisen tavan sammuttaa huoneen valot ilman, että nousee lainkaan ylös sängystä.

TikTokissa näemme videon, jossa kissan omistaja osoittaa laservalolla kohti valokatkaisijaa, joka sijaitsee huoneen toisessa päässä. Eipä aikaakaan, kun kissa säntää valon perään ja laserpistettä jahdatessaan napsauttaa valot pois päältä.

Kätevä niksi jokaiselle kissan omistajalle. Video on saanut jo yli 700 000 tykkäystä ja huiman määrän kommentteja. Ali G:n jakama video on saanut jopa tuhansia kommentteja ja huiman määrän jakoja.

Pääset katsomaan hauskan videon alta. Jos sinulla on kissa ja laservalolelu, kannattaa kokeilla näppärää niksiä itsekin.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

@alianimus

#fyp #catsoftiktok #cornishrex #lifehack

♬ original sound – Ali G

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos