Pidetään yhteyttä

Huumori

Näppärä niksi lentokoneeseen? Nainen keksi konstin, jolla säästää matkatavarakuluissa

Näppärä niksi lentokoneeseen? Nainen keksi konstin, jolla säästää matkatavarakuluissa
AOP

Lentokoneella matkustamisen suosio on kasvanut järkyttävällä tavalla ja yhä useammat lentoyhtiöt tekevät matkustamisesta edullisempaa. Edullisuus kuitenkin kostautuu siinä, että kaikesta ylimääräisestä pitää maksaa. Joillakin lennoilla esimerkiksi pitää maksaa käsimatkatavaroista. Onneksi sosiaalisen median vaikuttajalla Anya Lakovlievalla on näppärä niksi tähän.

Lentokoneeseen saa nimittäin ottaa tyynyn mukaan ilmaiseksi. Hiljattain julkaistulla Instagram -videolla nainen näyttää, kuinka rahaa voi säästää matkatavaroissa. Hän pakkasi videon alussa vaatteita tiiviisti tyynyliinan sisään ja vei tyynyn reteästi mukanaan lentokoneeseen.

Monet ovat miettineet, että tämä niksi tyssäisi turvatarkastukseen. Niin ei ilmeisesti kuitenkaan käynyt, nimittäin videon lopussa nainen on omalla paikallaan lentokoneessa tyyny sylissään. Vaikka käsimatkatavaroista maksaminen tuskin on montaa kymmentä euroa per matkatavara, parin kympin säästö voi hyvinkin tulla tarpeeseen, jos matkustetaan budjetilla.

Niksi voi ehkä olla toimiva, mutta tyyny tuskin on ainakaan liian mukava. Katso niksi alta olevalta videolta – testaatko sitä itse?

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos