Pidetään yhteyttä

Huumori

Nainen sai porttikiellon eläintarhaan: suhde simpanssiin jatkui vuosien ajan

Nainen sai porttikiellon eläintarhaan: suhde simpanssiin jatkui vuosien ajan
AOP

Newsweek kertoi hiljattain, että Adie Timmermans -niminen nainen on jo neljän vuoden ajan vieraillut Chita-simpanssin luona joka viikko. Chita asuu Belgiassa sijaitsevassa Answerpin eläintarhassa.

Nainen ja simpanssi tunnistavat toisensa ja vilkuttelevat toisilleen ja lähettävät lentosuukkoja. Eläintarha on nyt antanut naiselle porttikiellon, sillä Chita on tämän ansiosta liian kiinnostunut ihmisistä ja muut simpanssit hylkivät sitä. Vierailuaikojen ulkopuolella Chita istuu yksin erillään muista simpansseista ja eläintarha sanoo, ettei se ole simpanssille hyväksi.

”Rakastan tuota eläintä ja hän rakastaa minua. Minulla ei ole muuta. Miksi he haluavat ottaa sen minulta pois? Sanotaanko vain, että meillä on suhde. Silti muut ihmiset saavat nähdä häntä, mutta minä en saa,” Timmermans kertoi Newsweekille.

Chita on asunut eläintarhassa jo 30 vuotta. Eläintarhasta kerrotaan myös, että sellainen eläin, joka seurustelee liikaa ihmisten kanssa ei saa laumaltaan kunnioitusta. Näin on ilmeisesti käynyt Chitan kohdalla. Eläintarha haluaa suojella Chitaa ja sen hyvinvointia, mikä takia Timmermans joutuu nyt sanomaan hyvästit Chitalle.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos