Pidetään yhteyttä

Huumori

Nainen raivostui siskolle häissään kummallisesta syystä: onko tässä pahin Bridezilla ikinä?

Onko tässä pahin Bridezilla ikinä?
AOP

Mirror -lehti kertoo kummallisen tarinan kahdesta identtisestä siskosta. Nimettömänä pysytellyt nainen kertoi lehdelle osallistuneensa identtisen siskonsa, Mayn, häihin ja saaneensa tämän vihat päälleen, koska hän ei ollut lihonut.

Ennen koronavirusepidemian alkua siskokset treenasivat yhdessä ja olivat samankokoisia. Kun epidemia iski, May lakkasi treenaamasta, kun taas sisko jatkoi treeniään. Epidemian aikana siskokset eivät olleet nähneet toisiaan edes FaceTimen välityksellä, sillä nettiyhteys oli huono.

Kun Mayn hääpäivä koitti, sisko asteli häihin ja sai heti Mayn vihat päälleen. Hän syytti siskoaan siitä, että hän ei ollut lihonut ollakseen samanpainoinen siskonsa kanssa. May sanoi siskon pilanneen hänen päivänsä, koska hän näytti paremmalta.

Nimettömänä pysytellyt nainen kertoi Redditille: ”Hän oli raivoissaan. Ilmeisesti hän luuli, että me olisimme lopettaneet treenaamisen pandemian takia, vaikka treenasimme kotona, tai että olisimme lopettaneet treenaamisen siinä vaiheessa, kun hän meni kihloihin.”

”Hän piikitteli minua ensin ja sitten hän räjähti ihan täysin,” nainen kertoo.

”Sanoin hänelle, että jos hän on niin epävarma itsestään, hänen olisi pitänyt nostaa p*rseensä sohvalta eikä odottaa meidän muiden istuvan takalistollamme saadaksemme hänet näyttämään paremmalta.”

Se teki asioista pahempia. Morsiamen miehen perhe ja ystävät olivat Mayn puolella, mutta siskon oma perhe, ystävät ja jopa Reddit olivat sitä mieltä, ettei hän tehnyt mitään väärin.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos