Pidetään yhteyttä

Huumori

Nainen piereskeli kaupassa kovaäänisesti: mies huomautti asiasta ja oli saada puukosta

Nainen piereskeli kaupassa kovaäänisesti: mies huomautti asiasta ja oli saada puukosta
AOP

The Smoking Gun kertoi hiljattin tapauksesta, jossa Shanetta Wilson-niminen floridalainen nainen uhkaili miestä puukolla siksi, että hän oli valittanut naisen pieruista.

Kaupassa asioinut mies huomasi Shanetta Wilsonin piereskelleen todella kovaäänisesti ja häiritsevästi. Mies huomautti asiasta naiselle, joka suuttui ja vetäisi puukon esiin. Hän uhkasi ”suolistaa” miehen. Kun Wilson vei oikean kätensä taaksepäin ja valmistautui hyökkäämään, mies pakeni ja paikalle soitettiin poliisit.

Neljän lapsen äiti Shanetta Wilson pidätettiin, kun mies osoitti hänet poliisille. Nainen on kuitenkin päässyt pälkähästä, sillä mies ei ole poliisin pyynnöistä ja vaatimuksista huolimatta saapunut oikeuteen. Mies tarvittiin oikeudessa todistamaan tapauksesta, mutta todistajan puuttuessa Shanetta Wilson päästettiin vapaalle jalalle. Hän on nyt vapaa kuin tuuli, uutisoi The Smoking Gun.

40-vuotias Shanetta on aikaisemminkin ollut poliisin käsittelyssä ja hänellä on rikosrekisteri, johon kuuluu muun muassa marijuanan ja kokaiinin hallussapitoa. Tapaus tapahtui floridalaisessa Dollar General -kaupassa vuonna 2018. 58-vuotias mies on kieltäytynyt tulemasta paikalle, joten tapausta ei käsitellä enää pidemmälle.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos