Pidetään yhteyttä

Huumori

Nainen on hurahtanut pinkkiin: talossa kaikki on pinkkiä vaatteista huonekaluihin

Nainen on hurahtanut pinkkiin: talossa kaikki on pinkkiä vaatteista huonekaluihin
Youtube / Truly

Pinkki on kaunis ja feminiininen väri, siitä ei ole epäilystäkään. Monet omistavatkin joitakin pinkkejä vaatteita tai koriste-esineitä. Mutta kuinka monen koko talo on lattiasta kattoon pinkki? Hooked on the Look -ohjelmassa Youtubessa tapaamme Yasmin Charlotte -nimisen 33-vuotiaan naisen, jonka elämän keskipiste on pinkki.

Hän kertoo, että hurahti pinkkiin 12-vuotiaana, kun hänen äitinsä osti hänelle pinkit housut. 19-vuotiaana hän heitti kaikki vaatteensa menemään ja alkoi ostaa vain pinkkejä vaatteita. Hän rakastaa kaikkia pinkin sävyjä ja kuten alla olevalta videolta näet, hänen koko kotinsa on täynnä pinkkiä ja sen eri sävyjä. Nainen esittelee muun muassa komeronsa, jossa on satoja vaatekappaleita ja kaikki on pinkkiä.

Myös hänen laatikostonsa ja tuolinsa ovat pinkkejä. Yasmin kertoo, että käy mielellään kirppareilla etsimässä vanhoja huonekaluja, jotka hän sitten maalaa pinkiksi.

Hän sanoo myös, että hänen obesessionsa takia hänen pitää usein todistaa älykkyytensä kovemmin kuin muiden ihmisten, sillä pinkki yhdistetään edelleen ”tyhmiin Barbeihin.”

Jos upotus ei näy, sen katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos