Pidetään yhteyttä

Huumori

Nainen löysi salaisen käytävän motellihuoneensa alta: henkilökunta kielsi kyselemästä kysymyksiä

Nainen löysi salaisen käytävän motellihuoneensa alta: henkilökunta kielsi kyselemästä kysymyksiä
AOP

Addison Cassel julkaisi hiljattain TikTokissa videon, joka sai ihmiset hämmästelemään. Hän nimittäin löysi motellihuoneensa alta salaisen tunnelin. Miljoonia katselukertoja kerännyt video on saanut ihmiset miettimään, mihin tunneleita voitaisiin käyttää.

Addison vietti yötä motellissa isoäitinsä kanssa, kun hän huomasi, että sängyn alla mattoa oli leikattu. Hän nosti mattoa, jonka alta paljastui lankku. Sitä nostamalla Addison huomasi, että huoneen alla oli salainen huone. Motelli oli yksikerroksinen. Käytävä oli sellainen, että sieltä mahtui ryömimään ja käytävä johti huoneesta poispäin.

Mirror kertoo, että Addisonin kysellessä asiasta, henkilökunta kieltäytyi puhumasta asiasta.

”Kerroin, että sänkyni alla on käytävä, jossa mahtuu ryömimään, ja haluaisin tietää asiasta enemmän. Nainen vastasi minulle, että miksi haluan tietää ja asia ei kuulu minulle. Lopulta hän vain sanoi, että käytävä on putkia varten ja lopetti keskustelun.”

Videon katsoneet seuraajat ovat kommentoineet asiaa hupaisasti.

”Katsoin juuri elokuvan, jossa motellin omistaja käytti tuollaisia käytäviä ja murhasi asukkaita,” pelotteli eräs.

”Eräässä ohjelmassa kerrottiin, kuinka jotkut ihmiset haluavat vakoilla motellin asukkaita sängyn alla ja kuvata heitä salaa tuollaisissa käytävissä,” kommentoi toinen.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

@addisoncassel

better not be a body under my bed #fy #fypシ #fyp #StudentSectionSauce #FlauntItChallenge #ZFlipClackdown #SoundcoreGoForGold #HowIBathAndBodyWorks

♬ Oh No – Kreepa

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos