Pidetään yhteyttä

Huumori

Mies yritti pankkiryöstöä: yritys epäonnistui hupaisan syyn takia

Mies yritti pankkiryöstöä: yritys epäonnistui hupaisan syyn takia
AOP

Metro UK kertoi hiljattain, että isobritannialainen Alan Slattery (67) yritti pankkiryöstöä, joka epäonnistui surkeasti hupaisan syyn takia.

Mies oli marssinut Sussexissa sijaitsevaan Nationwide -pankkiin ryöstääseen pankin antamalla virkailijalle lapun. Virkailija ei kuitenkaan ollut saanut lapusta mitään selvää, joten Slattery poistui pankista tyhjin käsin. Voit katsoa Slatteryn kirjoittaman lapun täältä – saatko itse selvää? Tämä yritys tapahtui 18. maaliskuuta.

Hän yritti uudelleen huhtikuun alussa toisessa pankissa, jolloin hän onnistui pakenemaan 2400 punnan kanssa. Slattery ei sanonut mitään virkailijalle, joka turvallisuudestaan huolestuneena ojensi käteisen Slatterylle. Hän poistui saamiensa rahojen kanssa ja yritti ryöstöä vielä kolmannen kerran toisessa pankissa.

Kolmas ryöstöyritys ei kuitenkaan mennyt putkeen, sillä virkailija kieltäytyi auttamasta miestä.

Poliisi pidätti Slatteryn myöhemmin hänen kotinsa edustalla ja miehelle annettiin neljä vuotta vankeutta. Häntä syytettiin ryöstöstä ja kahdesta ryöstön yrityksestä. Mies myönsi syyllisyytensä. Slattery tunnistettiin pankkien valvontakameroista ja hänen kotoaan löydettiin muistilappuja, joissa oli samanlaista kirjoitusta kuin pankkivirkailijan vastaanottamassa viestissä.

Poliisi kommentoi asiaa sanomalla, että he ovat tyytyväisiä miehen saamaan tuomioon.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos