Pidetään yhteyttä

Huumori

Mies ei ole nähnyt omia kasvojaan vuoden 2012 jälkeen: parta sai vihdoin kyytiä – uskomaton muodonmuutos

Mies ei ole nähnyt omia kasvojaan vuoden 2012 jälkeen: parta sai vihdoin kyytiä - uskomaton muodonmuutos
AOP

Netissä nähdään silloin tällöin uskomattomia muodonmuutoksia: olemme törmänneet muun muassa painonpudotuksiin, uusiin hiusmalleihin ja upeisiin tyylimuutoksiin. Tällä alla olevalla videolla Jim, Kalifornian Malibussa asuva mies, saa upean muodonmuutoksen, joka jättää hänen perheensä melkein sanattomaksi. Muodonmuutos on kieltämättä niin mahdottoman upea, että toimituksellakin jäi suu auki.

Jim ei ole nähnyt omia kasvojaan partansa ja pitkien hiustensa takia vuoden 2012 jälkeen. Hän on kasvattanut melkoisen joulupukkiparran, eikä hän ole suostunut perheen eikä työkavereiden ehdotuksista huolimatta hankkiutumaan parrastaan eroon. Nyt Jessica deBen on saanut suostuteltua miehen muodonmuutokseen: parta saa kyytiä ja muodonmuutos saa itse kunkin hieraisemaan silmiään.

Videolla näemme miehen ensin muhkean partansa kanssa ja hänen työkaverinsa ja siskonsa kertovat Jimistä lisää. Kun Jim saapuu Jessican luo, videolla näemme vaiheittaisen muodonmuutoksen ja lopputuloksen. Parta on lyhyt, hiukset kuosissa ja väriäkin on saatu – tämä muodonmuutos ansaitsee aplodit! Jimin perhe ja ystävät eivät ole tunnistaa miestä ja hän saa osakseen ihailevia katseita.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos